verbindt comfortabel wonen met productief werken

Jaap

Jaap heeft ruime ervaring in het verbouwen en renoveren van oudere woonhuizen. Hij kent het klappen van de zweep en beschikt met zijn eenmans-adviesbureau SLIMMER WONEN & WERKEN over een netwerk van specialisten die hem ondersteunen bij het advieswerk aan de klant.

In 2020 heeft hij SLIMMER WONEN & WERKEN opgezet nadat hij zag dat het thuiswerken zich onmiskenbaar ontwikkelt tot de nieuwe realiteit. Het thuiswerken heeft grote voordelen, maar een goede inpassing van een optimale werkplek vergt ook een zorgvuldige analyse en aanpak.

Jaap Schoufour

Jaap is sinds 2018 ook partner en senior adviseur bij STIPO. In zijn werk bij STIPO linkt hij graag de geplande stad met de spontane stad en werkt hij samen met creatieven, stadmakers en ondernemers aan een leefbare stad.

In 1997 trad hij in dienst van het Projectmanagementbureau van de gemeente Amsterdam en werkte daar onder andere zestien jaar als hoofd Bureau Broedplaatsen.

Jaap scoort er ondertussen in zijn futsalteam nog steeds lustig op los, sleutelt graag aan zijn Citroën DS, en als het even kan, vertrekt hij naar zijn huisje in Frankrijk.